Linnean i Skövde

De första spadtagen för kvarteret Linnean i Skövde har tagits och byggnationen av 48 st nyproducerade lägenheter är igång. Lägenheterna ligger centralt med några minuters gångavstånd till både station och centrum. Lägenheterna kommer att hålla en hög nivå vad gäller kvalité och samtliga lägenheter har balkong, alternativt uteplats.

Uthyrningsprocessen

En intresseanmälan till dessa lägenheter görs via vår hemsida som öppnar 1/11-18. Märk fältet ”Önskemål om område/fastighet” med Linnean för att vi ska veta att intresseanmälan specifikt avser den fastigheten. Vänligen observera att intresseanmälningar som görs innan det här datumet inte kommer att beaktas.

Vi kommer sedan att ta kontakt med intressenter i början av mars 2019 och det kommer bli aktuellt att få prioritera sitt första och andrahandsval av lägenhet. Är båda ens val upptagna på grund av att intressenter som tidigt anmält intresse blivit tilldelad lägenhet kommer ett erbjudande inte att bli aktuellt. Viktigt att poängtera är att det alltså inte är säkert att man får en lägenhet bara för att man fått skicka in sina önskemål om prioriteringar.

Karta